Catalina/MacOS 10.15 released 2019-10-07

UiO/USIT recommend you wait 3-4 weeks before any upgrade.

From: Francis Augusto Medeiros-Logeay <f.a.medeiros-logeay@usit.uio.no>
Date: Tue, 8 Oct 2019 11:08:43 +0000
To: "lk-alle@usit.uio.no" <lk-alle@usit.uio.no>
Subject: [lk-alle] macOS 10.15 er her

Hei,

I går ble macOS 10.15 Catalina - den nyeste versjonen av macOS - lansert.

Vi har testet beta-versjonene i en stund og ser at alt fungerer bra ifm
vårt driftsopplegg. Likevel kan ting skje, så gi oss gjerne beskjed om
dere opplever at noe ikke fungerer optimalt med den nye versjoner ifm
driftsopplegget vårt.

De som ønsker å oppgradere til denne versjonen kan gjøre det nå, men vi
ønsker gjerne at brukerne venter 3-4 uker til å ta det nye systemet i
bruk, slik at vi vet at alt går bra med den nye versjonen.

Vi miner at vår policy er at macOS-maskiner som er i vårt driftsopplegg
bør kjøre en av de to siste versjoner. F.o.m november blir disse macOS
10.14.6 (High Sierra) og macOS 10.15.x (Catalina).

Hilsen,

—
Francis Augusto Medeiros-Logeay
Senior Engineer, University of Oslo
USIT - macOS, mobile and messaging services group
By Kjell Andresen
Published Oct. 8, 2019 1:28 PM - Last modified Oct. 8, 2019 1:28 PM