Marianne Hiorth

Marianne Hiorth ble valgt til å representere fast vitenskapelig personale i instituttstyret i perioden 01.01.2021–31.12.2024.

Marianne Hiorth, portrett

Stilling: Professor

Presentasjon

Jeg er utdannet farmasøyt og tok min Dr.scient i 2005. Siden 2006 har jeg vært tilsatt ved instituttet, først som førsteamanuensis og deretter som professor.

Jeg har vært fast ansatt på instituttet i en årrekke. Jeg kjenner virksomheten fra mange sider, og har samarbeidet med personer fra alle fagområder i ulike sammenhenger. Jeg har også mange eksterne samarbeidspartnere både nasjonalt og internasjonalt. Jeg har sittet som leder for profileringsutvalget i 6 år, og har også erfaring fra eksterne styreverv blant annet 2 perioder i NIOM (Nordisk Institutt for Odontologiske Materialer). Den siste perioden har jeg sittet i Instituttstyret som fastvitenskapelig representant og jeg har også en periode som vara bak meg.

Jeg ønsker å stille som representant også i den neste perioden da jeg mener det er viktig med kontinuitet i styrearbeidet de kommende årene. Ansettelsen av en ny instituttleder er i gang og det vil være viktig å gi god støtte så snart denne personen er på plass. I tillegg vil en viktig sak i den neste perioden være flytting til det nye LifeScience bygget. Jeg har stor innsikt i denne prosessen da jeg har sittet i flere av bygg/rom-gruppene de siste 5 årene. Strategien fremover for hvordan vi skal posisjonere oss i det nye bygget vil være svært viktig.

I Styret vil jeg sitte som representant for alle de fastvitenskapelige og jeg mener at jeg er i stand til å kunne representere alle på best mulig måte.

Forslagsstillere

Ingunn Tho
Helene Jonassen
Gro Smistad
Sverre Arne Sande
Hanne Hjorth Tønnesen

Publisert 16. okt. 2020 08:30 - Sist endret 28. okt. 2020 14:38