Tove Larsen

Tove Larsen er kandidat ble valgt til vararepresentant for teknisk/administrativt personale i instituttstyret i perioden 01.01.2021–31.12.2024.

Tove Larsen, portrett

Stilling: Overingeniør

Presentasjon

Jeg har vært ansatt ved instituttet siden 1990. Av utdanning er jeg reseptarfarmasøyt, men har bygget på utdanningen min med emner fra flere av instituttene på MN-fakultetet – inkludert FAI. Har også tatt Universitets- og høgskolepedagogikk.

Jeg har et stort engasjement for farmasi og legemiddelvitenskap, og stortrives med å jobbe i støttefunksjon inn mot alle ansvarsområdene våre: Forskning, undervisning, formidling og innovasjon.

I den tiden jeg har jobbet ved instituttet har jeg sittet 2 perioder i Instituttstyret (2009-2016), jeg har sittet i Programrådet for masterstudiene i farmasi (2003-2012), samt i flere andre råd og utvalg – bl.a. i Profileringsutvalget. I inneværende periode (2016-2020), sitter jeg som vara i Fakultetsstyret og som fast medlem i Fakultetets ansettelsesutvalg (for vitenskapelige stillinger). Jeg er ikke redd for å si min mening, og jeg opplever at jeg blir hørt.

I kommende styreperiode står vi foran den sannsynligvis største omveltningen i instituttets historie; Flytting til Livsvitenskapsbygget. Vi får løst mange av våre nåværende utfordringer ved å flytte til nytt bygg, men nye utfordringer kommer til å dukke opp, og her må vi være forberedt. Det blir en krevende, men også svært spennende tid.

Som representant i styret skal man fatte beslutninger som skal være til beste for hele instituttet – uavhengig av egen fagtilhørighet og ansattkategori. Jeg tror at min faglige innsikt og bredde, mitt farmasifaglige engasjement og min lange erfaring fra administrative verv gjør meg godt rustet til å løfte blikket og se helheten i instituttets virksomhet. Jeg bidrar gjerne med å tilføre vår ansattgruppes kunnskap og erfaring inn i styrets prosesser.

Forslagsstiller

Anders Wold

Publisert 16. okt. 2020 08:31 - Sist endret 28. okt. 2020 14:42