2013-10-03-Referat fra møte i Fysisk fagutvalg

1. GAD

Godkjent

2. GAR

Godkjent

3. Post/epost

Anne-Marthe har fått e-post fra SEF; de vil være med på å drifte termstua.

4. Møte

Ingen har vært på møte.

5. Bachelorsermoni

Fakultetet har sluttet å arrangere avgangsseremoni for bachelorstudenter grunnet lite oppmøte. MNSU lurer på hva vi synes. Et problem er at det er på høsten menns folk går ut på våren. Det er mulig det burde flyttes til instituttnivå, kanskje det blir større oppmøte om det kun er folk fra fysikk som deltar, litt mer personlig. Det er mulig det ikke trenger å være vitnemålsutdeling så det kan være ila sommeren og folk som konter og klager kan være med. Fagutvalget kunne eventuelt arrangert en fest. Anne-Marthe tar det videre til MNSU.

6. Felttur

Hvem skulle være med å arrangere? Vi setter opp Torgeir, Wilhelm er med. Mari spør Pejman om han kan lage mat. Eva kan forelese om ingen andre vil. Kan spørre Jonas. Komitè burde spørre alle gruppelærerne på compfys. Anne-Marthe snakker med Torgeir om det.

7. Kontoen til fagutvalget.

Vetle snakket med brønnøysund. Vi må endre statuttene: vi er et studentorgan, uavhengig av instituttet. Pkt 10: kun studenter har stemmerett ved møtene (endringer av statutter). Vetle skal høre med Eva. Arrangerer ekstraordinert allmøte for endring av statuttene. Definere ledergruppe som kontoen står på. Vetle, Kristine, Kristian melder seg til å stå for revidering. Jon Vegard hjelper til. Wilhelm også, så vi får gjort det i dag. Sammenlikne med andre fagutvalgs statutter. Varsler valgallmøte så fort som mulig. 24 oktober.

8. Knask Ikke godkjent; FY TORGEIR Torgeir tar med neste gang.

9. Ev.

Ikke møte neste uke.

Vi må kjøpe kaffefilter.

Fagutvalgmiddag MNSU tar matregningen. Bytta til 23 oktober. Frist 13 oktober. Freiaturen 5 november.

Spillkveld onsdag om to uker. 16 oktober.

Møte med Eli (institutt nestleder) etterpå; tar opp det med termvakt.

Vi burde bruke litt penger på en kaffekanne; knaskansvarlig blir ansvarlig for kaffe til hvert møte.

Publisert 23. okt. 2013 09:11 - Sist endret 23. okt. 2013 09:11