2013-10-17-Referat fra møte i Fysisk Fagutvalg

1. GAD
Godkjent
2. GAR
Godkjent
3. Post/epost
Vi har fått epost om hvilke fag instituttet vil at vi skal evaluere, Anne-Marthe skal se på det. Vi har nok fått for mange, Anne-Marthe tenker å luke ut de minste masterkursene og skal sette opp liste.
Vi har også fått epost fra RF, Anne-Marthe skal se nærmere på den.
4. Møte
Ingen har vært på møte.
5. Arrangement øremerket 1ste-års studenter
Eli Hole vil at vi skal lage et arrangement for 1 års studenter innen i kveld. Kan bruke 5-6000 kr. Sigve har foreslått en hyttetur, men det er litt vanskelig med datoer for internhyttetur, felttur og eksamen. Det ble foreslått å gjøre internhyttetur åpen for 1ste-års studenter også. For å være i Fysikkbygningen må vi legge til 500/time for vekter. Anne-Marthe snakker med Sigve og Henrik Oppen.
6. Felttur
Jon Vegard blæsta i går. Prisen for å være med er satt til 100kr. Det skal blæstes igjen på mandag. Fysikkforeningen lager natursti. Pejman lager mat. Trenger folk til å hjelpe til på kjøkkenet. Jonas foreleser.
7. Kontoen til fagutvalget og allmøte
Innkallelse har ikke blitt sendt ut enda, blir sendt ut i kveld. Endringer omfatter spesifiseringen at kun studenter har stemmerett ved allmøte og oppretting av noen skrivefeil. Forslagene til endringer sendes ut med innkallelsen. Allmøte blir om to uker. Det skal opprettes et styre bestående av leder, nestleder, sekretær.
8. Knask
Gokjent; Håkon neste gang
9. Ev.
Har begynt med månedlige møter med Eli Hole. Kan vare lenge; 1-1,5 time. Passer for oss etter 12. Eli vil få igang litt på biblioteksarealene, vi kommer snart til å få lov til å gjøre ting. Vil gjøre det til et samarbeidlokale. Vil finne ut hvorfor storefy ikke blir brukt.
Termstua er nå tilgjengelig for alle som sender mail til IT-hjelp. Må formidle det til studentene. Blæster det i gruppetimer som kun inneholder FAM-studenter og på facebook.

Publisert 31. okt. 2013 13:59