2014-02-06-Referat fra møte FFU

1. GAD
Godkjent
 
2. GAR
Godkjent
 
3. Post/epost
Fått epost om studentrepresentant til intervjukomite, se punkt 6.
 
4. Møte
Jon Vegard og Anne-Marthe har vært på møte i SUFU, se punkt 9. Det handlet om mastekarakterer og retningslinger for evaluering av kurs.
Man vurderer om det skal være ett eller to opptak på master i året og om man skal redusere antall studieretninger, så det ikke blir fullt på de individuelle. Da vil man også fjerne obligatoriske kurs for de spesielle retningene og sette dem opp som anbefalte.
 
5. Allmøte
Folk må blæste tirsdag og onsdag!
 
6. Intervjukomite
Student som får sitte og høre på en kandidat bli intervjuet. Einar og Vetle vil. Vetle vant med håndsopprekning.
 
7. Spinntur
Vetle: Kan leie Tannlegehytta helga etter påske, den blir bestilt
 
8. NFK i Bergen
Vi har fått invitasjon; det foregår 7-9 mars. Vi har blitt tilbudt overnatting. Fysikk Foreningen har søkt om penger til  å leie buss til felles tur til Bergen. Folk må melde seg på snart. Vi burde begynne å blæste nå. Må finne ut hvem som skal stille som president. Fysikk Foreningen ordner med Ås; hvorvidt de skal være med.
 
9. Konteeksamen på masteremner
Sufu vil gjøre konte mulig på master. Det skal ikke være noe problem å lage konte til masterkurs fordi de er så små. Det ødelegger veldig for masterstudenter som stryker; kan ødelegge hele studieplanen. Fysisk Fagutvalg er positive til å gjøre konte mulig på master
 
10. Knask
Godkjent, trenger ikke neste gang pga. Allmøte.
 
11. Ev.
Jon Vegard: har funnet en internasjonal fysikkstudent konferanse, hvis det er den som Jørgen har hørt om blir det valgt representant I NOFFO som reiser.
 
Jørgen: går på master og har søkt om utsettelse på masteroppgaven; man kan søke utsettelse på oppgaver hvis det er gode grunner. Programrådet behandler søknader. Søknaden ble avslått og det virker som forskjellsbehandling; andre har fått utsettelse på liknende grunnlag. Kan fagutvalget ta saken gjennom representanten? Bestemmer Dag Dysthe om søknaden skal godkjennes eller avslås helt alene og er det i så fall slik det burde være? Jonas sitter i programrådet.
 
Vetle: Burde Torgeir sette opp en liste for vaktmesterarbeid på lesesalen? Hva med en dugnadsdag snart?
Einar: Skal vi ha en dugnad med tanke på julebordet som aldri kommer? Skal vi bare sette en dato som Fysikk Foreningen må forholde seg til? Lag doodle.
 
Termstuesituasjonen er meget dårlig på fakultetet nå.
Publisert 5. mars 2014 14:15 - Sist endret 5. mars 2014 14:15