2014-03-14-Referat fra møte FFU

1. Gad

Godkjent

 

2. Gar

Godkjent

 

3. Post/epost

Fra Katrine: se eget punkt: emner.

Ellers har vi fått mange påmeldinger til spinntur!

 

4. Møte

Jon Vegard har vært på møte i SUFU. De snakket om masterkarakterer og hvordan eksamen skal avholdes. Det skal nå bli en ekstern og en intern sensor, veileder får ikke være med på karaktersetting lenger, men får ha møte med sensor før presentasjon.

Masterprogramrådet har vedtatt å legge ned alle studieretninger, bare gå for fordypning i stedet. I praksis blir det liten forskjell, men det blir lettere å fordele antall plasser. Dette vil utnytte antall plasser bedre. Fys1210 - elektronikk skal ikke være en mulighet; alle må ta Fys2150- eksperimentalfysikk og 10 poeng til i ekperimentelle fag. Det kommer to nye kurs med prosjektoppgaver som kan regnes som eksperimentelle.

 

Simon har vært på møte i LAMU, der skjedde det ikke noe viktig for oss.

 

Anne-Marthe har vært på styremøte.

 

5. Internasjonalisering med Kristian

Kristian sitter i en arbeidsgruppe som jobber med å legge til rette for at vi skal kunne gå på utveksling. Vi trenger tross alt utveksling når vi kommer på doktograds/stipendiat-nivå.

 

6. Bedriftskveld

Har blitt satt til 30. april. Anne-Marthe skal snakke med Grete. Jørgen har snakket med Meteorologisk Institutt. Fint om folk har ideer. Trenger folk til å hjelpe på selve dagen. Tenker også å arrangere vaffelstand for å reklamere.

 

7. Vaffelstand

Suksess! La oss ha en del av dem dette semesteret for å bli kjent blandt studentene. Lurt å ta under en kvantefysikkforelesning.

 

8. Emner

Alle kan tenke litt på hvilke emner vi vil evaluere, gi beskjed til Anne-Marthe innen mandag kveld. Subatomær fysikk kommer nok på lista.

 

 

9. Knask

Godkjent, Jon Vegard neste gang.

 

10. Ev.

Vi har fått penger fra MatNat til å betale for vekter på regneverksted.

Vekterordningen er helt meningsløs på arrangementer som regneverksted. Man må søke hos fakultetet om å få støtte til vekter.

 

Det er altfor rotete på lillefy! Alle må rydde opp etter seg! Trenger dugnad meget snart. Det samme gjelder kontoret.

Publisert 3. apr. 2014 18:03 - Sist endret 3. apr. 2014 18:03