2014-04-04-Referat fra møte FFU

1 GAD

Godkjent

 

2 GAR

Godkjent

 

3 Post/epost

Mange påmeldinger til spinntur!

 

4 Møte

Ingen har vært på møte

 

5 Læringssenteret

Vi har fått epost om at en student skal sitte i utvalget som skal jobbe med læringssenteret, det skal helst være en som sitter mye på VB og som tør å si ifra. Anne-Marthe har valgt Eli Rye, hun skal komme på møter og orientere oss om hva som skjer.

Det blir møte om læringssenteret neste uke, fint om mange kan være med på det. Står plakater om det rundt omkring.

Vi er skeptiske til å bruke læringssenteret til undervisning. Hvis det er opptatt for ofte kommer ingen for å jobbe der.

FFU burde kanskje ha en slags administrerende rett for å passe på at ikke èn gruppe styrer det. Dette skal være for studenter, ikke en forskningsgruppe.

Det vil være nyttig med flyttbare tavler og bord. Dekoret bør være litt nøytralt med tanke på retning innenfor fysikk: alle bør føle seg hjemme. Èn gruppe må ikke ta all plassen, det vil være best med litt fra alle grupper. Det bør finnes noen datamaskiner, printer og tilrettelegging for laptop, f.eks. mange strømuttak.

Mange her har gode ideer, best om dere kommer på møtet onsdag 12.30.

 

 

6 Fagutvalgsmiddag

Torsdag 10.04 kl 18. Påmeldingsfrist i dag. Det er på Curry and Ketchup, antakelig gratis. Send epost til Stian for påmelding.

 

7 Møte med Eli Olaug og Grethe kl. 13

MENA og ELDAT har ikke svart på om de kommer, det virker som om de er umulige å få tak i.

FYS1120 blir tatt opp. Fysikkforeningen vil ta opp noen ting, f.eks. bruk av kjelleren - må de ha vekter på alle aktiviteter?

 

8 Spinntur

Jonas van den Brink blir foreleser. Pejman er invitert. Trenger folk til å lage mat og handle inn. Einar hjelper Anne-Marthe med å se til at ting blir ordna.

 

9 Knask

Godkjent, Håkon tar med neste gang.

 

10 Ev

Jørgen: Mathias, en førsteåring vil gjerne være med I FFU. Vi lar ham være med på møtene, selv om medlemskap egentlig må godkjennes på allmøte.

Vi får en ny pc på lillefy!

Det blir dugnad fredag før påske.

Publisert 22. apr. 2014 09:16 - Sist endret 22. apr. 2014 09:16