2014-04-25-Referat fra møte FFU

1. GAD

Godkjent

 

2. GAR

Godkjent

 

3. Post/epost

Det fortsetter å komme inn påmeldinger til spinntur. Påmelding burde kanskje foregå på nettskjema til neste år.

 

4. Møte

Jørgen har vært på møte i masterprogrådet. Det er nesten 100% økning på mennesker som har søkt på master på fysikk fra i fjor til i år!

Jørgen har også blitt vervet av MNSU til å være med i en gruppe som går gjennom masterreglementet.

Hilde Lynnebakken har fått høre om storefyvisjonen. Hun var støttende, det burde være enkelt å bytte ut pultene i første omgang, og da er jo det meste gjort. Vi stiller gjerne opp på dugnad for å flytte dem. Hilde foreslår loppemarked for å få tak i bøker til alle de tomme bokhyllene der.

Realistforeningen har sagt de skal komme og hente sakene sine i tårnrommene (eller så kaster vi dem snart).

Anne-Marthe har vært på MNSU-møte. Det har vært en positiv økning i søkere på FAM, 40% av de som har søkt til høsten er jenter! Det har vært en økning på 7% søkere til MatNat generelt.

Devilry skal bli enklere å bruke for obligrettere.

 

5. Spinntur

I morgen. Vetle og Anne-Marthe hjelper til med å handle. Det er nå 60 påmeldte. Vi må ta med ekstra bestikk fra Lillefy. Vetle har en liste over ting vi må ta med selv: Oppvaskkluter, oppvaskbørste, 'kopphåndkle' og toalettpapir. Det er ikke oppvaskmaskin der.

 

6. Knask

Godkjent, Einar tar med neste gang.

 

7. Ev.

Studentparlamentets undervisningspris. Hvis vi skal nominere noen må det skje innen mandag. I en nominasjon skriver man omtrent en A4 side om hvorfor foreleseren er så god. Are Raklev og Arnt Inge Vistnes foreslås. Det er også positivt om flere mennesker underskriver på nominasjonen.

 

Jørgen: Det er slik at noen melder seg ofte frivillig til å gjøre ting og noen melder seg sjelden i fagutvalget. Det er veldig fint om noen blir flinkere til å melde seg frivillig til å gjøre ting. Man trenger ikke være redd for å ikke få noe til, det er bedre å prøve og så spørre om hjelp hvis man finner ut at det er vanskelig enn å ikke melde seg i det hele tatt.

 

Felttur til høsten: Vi kan prøve å bestemme tid nå snart, så vi kanskje får KSI-hytta. Det er neppe åpnet for bestilling enda, best å sende mail og få ledige datoer og når man kan bestille. Einar fikser det. Vetle, Einar, Jon Vegard og Torgeir melder seg for å hjelpe til å planlegge feltturen. Jørgen melder seg til å være foreleser.

Publisert 12. mai 2014 10:24 - Sist endret 12. mai 2014 10:24