2014-05-09-Referat fra møte FFU

1 GAD

Godkjent

 

2 GAR

Godkjent

 

3 Post/epost

Det trengs en av oss en til arbeidsgruppe for karrieredag på Matnat, Einar vil være med.

Vi har fått mailfra Elena om oppklaring av vektersaken: det er nå generelle regler for alle MatNatbygninger og vektere trengs lenger ikke på regneverksteder. Alle regninger sendes til MatNat.

 

4 Møte

Jørgen har hørt fra Eli Rye om læringssenteret og har informert henne om storefyplanen. Husbjørnrommene er tømt. Hvis ingenting er vernet der oppe vil noen søke etter penger til bord og vi skal prøve å være i gang før semesterstart.

Anne-Marthe refererer fra instituttstyremøte.

 

5 MatNats undervisningspris

Det er bra om vi får nomiert to personer. Nominasjonene burde sendes inn før sommeren selv om fristen er etter neste semesterstart, vi rekker ikke å lage nominasjonene så tidlig på høsten. Fint om alle kan tenke på noen de vil nominere til neste møte.

 

 

6 Foreningsdag

SIO arrangerer foreningsdag mandag 18. august. Her kan alle foreningene står på stand. Dette kan få opp rekruttering til fagutvalget og vil hjelpe til med å synliggjøre oss blandt studentene, særlig nye studenter. Vaffelstand her på fysikkbygningen kan være mer effektivt, siden det stort sett bare er fysikkstudenter her, oppe på Frederikkeplassen vil det være folk fra hele Blindern, så det kan bli vanskelig å huke tak i fysikkstudentene. Det er forøvrig bra om mange fra fagutvalget er faddere, det er den beste måten å synliggjøre oss på for de nye studentene.

 

7 Knask

Godkjent, Henrik tar med neste gang.

 

8 Ev.

Regneverksted burde arrangeres snart! Vi burde ta Fys-Mek1110 og Fys2130 som i fjor. Vi legger det til helga 1.juni. Lager ett samlet arrangement. Mathias tar seg av Fys-Mek1110, Jon vegard tar seg av Fys2130.

 

Einar: KSI-hytte booking åpner om en uke. Siste helga i oktober (25.-26.) krasjer ikke med midtveis, så vi tar det da.

Publisert 9. sep. 2014 18:52