2015-05-08-Referat fra møte FFU

1 GAH

Godkjent

 

2 GAR

Godkjent

 

3 Post/epost

Fra Kine: Førstevalgssøkere fra vgs kommer på besøk hit kl. 12-15 1. juni. Ina tar seg av dem, fint om noen kan hjelpe til.

 

4 Møte

Ina har vært på Interactseminar. Det ble snakket mye om undervisningsformer, hvordan gjøre undervisningen bedre. Forslag om studentaktiviserende undervisning i gruppetimer istedet for obliger. Å være aktiv i en gruppe vil være en terskel for noen. Noen liker å jobbe for seg selv. Utprøvd på et svensk universitet: strykprosent gikk ned fra 50 til 30. Et slikt løp burde kanskje ikke være obligatorisk for alle. Kan være en ide med obligmodellen til Frode Hansen for å slippe. Kan ha påmelding i starten av semesteret for de som vil følge et slikt løp. Trenger at gruppelærerne vet hva de gjør.

 

Instituttstyremøte: vil ha smartere inndeling av masterprogram. Navn på masterprogram må velges så folk skjønner hva de handler om.

 

Anders har vært på møte om læringsmåla til FAM, se instituttstyremøte.

 

 

5 Regneverksted FYS2130

Søndag 31 mai. Henrik holder kræsjforelesning.

Siden fagevalueringer er meningsløst, kanskje vi kan arrangere større regneverksteder og få penger for det istedet? Jon Vegard tar det opp med Eli. Kan kanskje betale gruppelærere eller tilby studenter som møter opp mat hvis dette blir sponsa.

Kanskje Arnt Inge vil lage prøvesett til FYS2130?

 

6 Møte m Eli og Grete 13 mai 10.15

Alle som kan bør komme. Ting som skal omsnakkes er obligreglementet, FYS1120 pensumbok og fagevalueringer (se over).

 

7 Knask

Veldig godkjent, Niels tar med neste gang.

 

8 Ymse

Anne-Marthe: hvis noen har forslag til bedrifter som kan komme på Realkarriere '16, si ifra så fort som mulig.

 

Jon Vegard: hvis noen vil bli med i Realkarriere så gjør det nå, Anna vil ikke mer, hun har ansvar for speedintervjuer og bedriftspresentasjoner. Anna gir opplæring-ish.

 

 

9 Møtekritikk

Ikkeno feil på tavla i dag.

Publisert 25. aug. 2015 17:54