2016-03-10

Medlemmer:

Trond Wiggo, Mari, Mathias, Aram, Anna Lina, Metin, Sindre, Eirik, Idunn, Marianne, Hannah, Anna Birk, Hou Jie, Jinci, Natalia

 

Møtt: Trond Wiggo, Mari, Mathias, Aram, Anna Lina, Sindre, Eirik Marianne, Hannah, Hou Jie, Natalia, Metin, Anna Birk.

Ikke møtt:

Meldt frafall: Jinci, Idunn, Mari

 

 

1. Godkjenning av dagsorden (GAD)

Godkjent.

 

2. Godkjenning av referat (GAR)

Godkjent.

 

3. Post / e-post

- Læringssenter. Har videresendt melding til noen som har mer mulighet til å få gjennomslag for å skaffe utstyr til læringssenteret.

- Ønske om bytte av foreleser i FYS1120. Vært i møte om forbedring av faget. Forsøke å få et mer sammenhengende emne, hvor det går en rød tråd gjennom laboppgavene, oppgavene og forelesningene. Kommer til å bli ny foreleser fra og med høsten 2017.

- SFU (Senter for Fremragende Utdanning) - 3-4 representanter fra FFU til referansegruppe + 1-2 som vil delta i selve skriveprosessen (KONFIDENSIELT!!!!!). Marianne, Sindre og Anna Birk kan bli med på referansegruppe. Marianna blir med på skriveprosessen(så fremt det ikke er for mye å gjøre).

- Masterpresentasjonsdagen - hjelpe til å rigge opp og ta ned stands? 7. April(torsdag), arrangementet varer fra 1530-1730, så oppringing blir før og etter dette. Rigge opp: Hou Jie.

Rigge ned: Mathias. Trenger flere!

- Styreopplæring (for nye styremedlemmer i fakultets- og insituttstyrer).

- Boblefotball. Onsdag etter påske, 30. Mars kl 12.00. Påmelding på nettskjema gitt i Mail, https://nettskjema.uio.no/answer/71526.html

 

4. Møte
- FULF (Fagutvalglederforum). Diskuterer arbeidsoppgaver, hvordan fagutvalgene er styrt, hvordan en får støtte. Diskuterte hvordan fadderuken i de forskjellige fagutvalgene er lagt opp.

- MNSU: Fått foredrag av studentombudet. Studentombudets kan gi råd om hvordan studenter kan gå frem for å ivareta sine interesser i en sa, eller bistå studenter ovenfor UiO.

- LAMU: Snakket om Lærings- og Arbeidsmiljø året 2016.

 

5. Store Fysiske Auditorium

- Anna. Det er kommet et ønske om å gjøre så kun en persienne blir tatt ned i Store Fysiske Auditorium, da det blir gjenskinn i dataskjermer.

 

6. Faglig foredrag av Frode Hansen torsdag kl. 17.15

- Snacks? Kjøpes rett etter møte.

 

7. Kjekspynting etter påske - dato?

Påmeldingsfrist for spinntur + kjekspynting 6. April.

 

8. Spinntur

- Frist for Spinnturbetaling onsdag før spinnturhelgen, 6. April.

 

Marianne melder seg som grupplærer.

 

9. Knask

Godkjent!

 

10. Eventuelt

- Blindernkjelleren: Vi må sende en Mail til Eiendomsavdelingen og andre relevante avdelinger på institutt, for å høre om hva som vil komme til å skje med kjelleren. Det har vært dårlig kommunikasjon mellom studenter og administrasjon. Finnes et rykte om at Fysikkforeningen faktisk eier kjelleren - i så fall, . Vi kommer til å bli nødt til å finne ut om det har vært et brudd i informasjonsflyt.

 

- Ønske om at viftene ikke skal slutte kl 1700 på læringsstenteret(Entropia), da mange sitter utover dette.

Publisert 18. juni 2016 11:25 - Sist endret 18. juni 2016 11:25