Writing Science

Brevet nedenfor er et svar fra dagens ansvarlige for Writing Science, Wanja Paulsen, på hva som vil kreves fra kontaktpersoner hvis ELITE blir en del av Writing Science.

Veldig hyggelig at ELITE vurderer å la studentene sine delta i Writing Science, jeg har stor tro på at dette vil være av nytteverdi for studentene! Writing Science er et fag der ansvaret hovedsaklig ligger på emnekoordinator (wanja.paulsen(at)fys.uio.no) og gruppelærerne som blir ansatt hvert år. Dersom ELITE skal inkluderes i Writing Science ser jeg for meg at vi må gå for én av to muligheter:

 

1. Elevene fra ELITE inkluderes i undervisningen sammen med studenter fra FA. Undervisningen og artiklene tilpasses slik at studenter fra begge retninger har nok faglig bakgrunn til å kunne delta.

 

2. Elevene fra ELITE får egne grupper i faget Writing Science, der artiklene og undervisningen er tilpasset til en masterstudent innenfor ELITE.

 

Det emnekoordinator trenger fra kontaktpersoner i ELITE er eksempler på vitenskapelige artikler som passer undervisningen, dette vil kunne avklares gjennom ett eller to møter mellom emnekoordinator og ELITEs kontaktperson. Det er snakk om én artikkel som kan leses på tvers av alle studieretninger i ELITE og én artikkel som passer for hver av studieretningene. På FA er dette altså totalt åtte vitenskapelige artikler.

 

Vi kan gjerne avtale et møte for å diskutere hva som undervises i Writing Science og hva vi ønsker at studentene skal ta med seg etter tolv uker med seminarer/workshops.

 

Med vennlig hilsen

Wanja Paulsen

Publisert 30. okt. 2020 16:25 - Sist endret 2. nov. 2020 14:23