Praksis hos NGI

Hei! Jeg heter Oscar og jeg er på mitt siste semester på bachelorgraden i Geofysikk og klima ved Universitet i Oslo og hadde et sterkt ønske om å ha arbeidserfaring innen geofag, før jeg var ferdig med utdanningen.

Emnet GEO3050 – Arbeidspraksis i geofag er derfor en perfekt mulighet for oss studenter å få relevant arbeidserfaring og ikke minst kontakter innenfor fagmiljøet. Universitet i Oslo er ekstremt teori og akademia fokusert og dette emnet er et steg i riktig retning for studenter å komme nærmere på næringslivet.

Min praksisplass er hos Norges Geotekniske Institutt (NGI), en arbeidsplass jeg lenge har ansett som en attraktiv potensiell arbeidsgiver. Dette gir meg muligheten til å oppleve kulturen og arbeidsstrukturen hos NGI på nært hold. Hos NGI jobber jeg sammen med Syver og vi samarbeider på et prosjekt som omhandler hvor god oppløsning som er nødvendig for å identifisere ulike landformer pa havbunnen som er viktig når det kommer til plassering av f.eks. vindmøller til havs. 

 

Emneord: Geopraksis-bloggen, Geopraksis, NGI Av Oscar Nordtvedt Skaarer
Publisert 25. mars 2024 09:58 - Sist endret 25. mars 2024 09:58
About-image

Bloggen Geopraksis er skrevet av geovitenskapsstudenter i praksisopphold, som tilbys som en del av emnet "GEO3050 – Arbeidspraksis i geofag" ved Institutt for geofag, Universitetet i Oslo.