Programmer for IN1000

I emnet IN1000 trenger du programmeringsspråket Python, en editor for å redigere programfiler, og et terminalvindu for å kunne kjøre programmene du lager.

Både Windows laptop og Mac fungerer bra i studiene på Ifi, og du velger selv hvilket operativsystem du vil bruke – Windows, MacOS eller Linux. Dette hører du mer om på forkurset – ta med deg din laptop så vil du lære å installere og bruke de verktøyene du ha i IN1000.  Etter forkurset finner du nødvendige ressurser gjennom en lenke fra IN1000-semestersiden.

Høsten 2023 vil du trenge:

• Python 3: følg instruksjonene på python.org/downloads
  • Visual Studio Code (VSCode): følg instruksjonene på visualstudio.com. Vi anbefaler at du kopierer oppsettet som vises på forkurset.
Publisert 14. aug. 2017 18:17 - Sist endret 14. aug. 2023 08:07