Bruk av AV i auditorium 4

Auditorium 4 er et reserverom med enkel audiovisuell utrustning, ganske manuell i bruk.

Lysstyring

Lysstyring skjer med trykknapper på paneler under tavlen, en på venstre (rett innenfor døren) og et på høyre side.

Panel venstre side, 3 knapperDet første panelet, rett innenfor døren, styrer hovedlys. Øverste knapp På/Opp, midterste Av/Ned.  Nederste knapp skal være av-knapp. Dette er gammel teknologi, så ha litt tålmodighet ved bruk av knappene, betemte rolige trykk eventuelt litt holding kan hjelpe.

Panel høyre side, 2 knapper i midtenDet andre panelet på motsatt side er for av og på for tavlelyset

Lerret

Lerret kjøres opp og ned med fjernkontroll - pil opp og pil ned.  Knapp i midten er stopp.  Lerret stopper av seg selv i nederste posisjon.  Rett fjernkontroll mot venstre ende av lerretskassen oppe under taket, liten svart firkant.

Prosjektor

Prosjektor skrues på ved å rette den bakover i rommet mot prosjektor, og trykke på knapp 1.  Du skal IKKE velge kilde med fjernkontrollen.  om man må velge noen fordi bruker av rommet før deg har trykket noe de ikke skulle, er det HDBaseT som gjelder, ikke noe annet.

For å skru av prosjektor trykker du på knapp 2, og bekrefter en gang til med samme knapp (se på lerretet).

Laptop

Bildet kan inneholde: font, lydutstyr, tre, gass, metalltråd.

Det ligger en HDMI-kabel på pulten med tilhørende overganger.  Systemet switcher automatisk mellom FastPC og tilkoblet kilde (Laptop/mobil/oa.)

Publisert 13. juni 2023 13:15 - Sist endret 2. feb. 2024 06:10