English version of this page

ChemDraw

Programpakken Chemdraw er tilgjengelig for ansatte og studenter ved Kjemisk institutt, Farmasøytisk institutt  og SMN

Bildet kan inneholde: Tekst, Logo, Grønn, Font, Merke.

Programpakken ChemDraw Professional er nå tilgjengelig for installasjon via Software Center på alle UiO-driftede Windows PCer.  Du trenger ed andre ord ikke lokal administrator rettighet for å kunne installere.

Trenger du programmet på en privat PC, eller Mac finner du relevant informasjon her (UiO-innlogging)

Publisert 15. mars 2023 11:29 - Sist endret 2. apr. 2024 16:20