Referat fra møte i Masterrådet

Torsdag 6. mai, kl. 11.15–12.00, Zoom

Til stede: Arne B. Sletsjøe, John Rognes, Irina Didenkulova, Karsten Trulsen, Salvador Ortiz-Latorre, Ingrid Hobæk Haff, Riccardo De Bin, Øyvind Ryan, Ulrik Enstad, Vegard Enerstvedt, Brynjulf Owren, Annika Rigenholt, Paul A. Maugesten.

Saksliste

 

Godkjenning av innkalling og referat

Godkjent

 

Saker under eventuelt

Ingen

21/06

Diskusjonssak:

Det diskuteres hvor mange obliger våre masteremner bør ha. Noen fagområder skulle ønske flere, mens andre synes at 2 eller 1 slik vi har i dag fungerer. Det er faglige grunner for og i mot en reduksjon i antall obliger. Saken også diskutert i Studieutvalget, sak 21/15.

21/07

Orienteringssak:

Annika orientete om gjennomføring av mastereksamener og -høringer denne våren. Vi legger hovedsakelig opp til Zoomhøringer, men kan åpne opp i tråd med gjeldende smittevernregler.

21/08

Orienteringssak:

Annika og Paul orienterte om planen for studiestart for masterstudenter. Det planlegges for noe mer opplegg enn normalt for å sikre god tilhørighet til fagmiljøene.

21/09

Orienteringssak:

Opptakstallene foreligger, hva forventer vi av nye studenter til høsten og hvordan er kapasiteten? v/programledere

Overbookingstall

Veiledningskapasitet

Utsatt.

21/10

Diskusjonssak:

Arne B. presenterte internsensorordningen, og vi diskuterte mulige problemer og utfordringer. Man er fornøyd med ordningen som helhet og klarer å få til en rullering og fordeling av internsensorer i hvert fagområde. Det blir tatt opp som en utfordring at internsensor ikke alltid er klar over sine arbeidsoppgaver og at det bør orienteres tydelig om.

Arne Bernhard Sletsjøe
Leder

Annika Rigenholt / Paul Aleksander Maugesten
Sekretærer

 

Publisert 9. juni 2021 10:11 - Sist endret 9. juni 2021 10:25