Studiebarometeret 2021: Kinoutfordringen!

Studiebarometeret har utvidet svarfristen til søndag 21. november - gå inn å gi din tilbakemelding! Det er uansett avklart at det blir kinotur torsdag 9. desember!  

Kjære 3. semesterstudenter på våre bachelor- og masterprogram: 

To av programmene våre har nå klart å oppnå mer enn 60% svardeltakelse - MAEC og Fluidmekanikkk - Dere er rå! Vi kan nå annonsere at det blir kinovisning og filmen blir nyinnspillingen av "Tre nøtter til Askepott"

Flimplakat for nyinnspillingen av "Tre nøtter til Askepott"
FOTO: STORM FILMS/NORDISK FILM DISTRIBUSJON / NORDISK FILM

Tid: torsdag 9. desember kl. 17.30
Sted: Sal 2 på Colosseum er nå reservert 

Nærmere informasjon om påmelding vil komme i starten av neste uke! 

Selv om dere nå har nådd måle ønsker vi flest mulig tilbakemeldinger på studiebaromteret, så vi setter stor pris alle svar som kommer inn frem mot søndag. 

UTVIDET SVARFRIST TIL SØNDAG 21. NOVEMBER! 

Oppdatering 19. nov: MAEC har stått på og er andre program som har klart vår utfordring på 60%. Gratulerer! Men som vi skrev i en e-post til bachelorprogrammene forrige fredag har vi veldig lyst til å spandere en kinovisning på dere. Så all progresjon den siste tiden vil gjøre at vi spanderer kinoturen! Vi håper likevel at noen fler har lyst til å gå inn å gi sine siste svar før Studiebarometeret stenger førstkommende søndag!  

Svarprosent bachelorprogram MI 2021

Svarprosent masterprogram MI 2021

Eldre oppdateringer: 

Oppdatering 3. nov: Alle programmer unntatt Data Science har steget i oppslutning. Per nå er det masterprogrammet i Fluidmekanikk som ligger best an.

Husk at spesielt på masterprogrammene kan kun én besvarelse telle mye! 

Oppdatering 5. nov: Etter en liten pause ser vi at flere programmer fortsetter å stige jevnt, men noen sakker litt etter. Data Science og Fluidmekanikk og MAMI bør mobilisere svarkrefter! 

Oppdatering 9. nov: Helgen er forbi og vi har kommet godt i gang med uka. Svaroppslutningen og MAMI er det eneste programmet som har beveget seg nærmere målet. Vi ønsker å spandere gratis kinovisning på dere, så gå inn og besvar! 

Oppdatering 11. nov: MAEC har satt inn støtet ligger godt nå godt an før fristen på søndag. Alle andre programmer må nå hive seg på besvare! 

Oppdatering 12. nov: Masterprogrammet i Fluidmekanikk er første program som har klart å krysse grensen på 60%. Grattis!! 

Merk at det er kun bachelor- og masterstudenter i 3. semester som får invitasjon og kan svare på spørreundersøkelsen fra Studiebarometeret. 

Hilsen 

Annika og Paul  

Biljana og Helena 

 

Publisert 2. nov. 2021 14:26 - Sist endret 19. nov. 2021 14:10