Referat fra møtet 13.10.2015

 

1. Digital eksamen v/ Andreas Tandberg

Andreas fortalte om bakgrunn for digital eksamen og hvilke emner ved MN som tilbyr dette høsten 2015 (kun avsluttende eksamen): BIO2150, BIO2150A, KJM1100. Eksamen i emnene er basert på at studentene har med egen laptop, men at det er mulig å låne ved behov.

Å arrangere digital eksamen krever mye logistikk og opplæring både av fagansvarlige, vakter og studenter. Det ble arrangert infomøte for studenter 12.oktober med ca 200 som møtte opp. Spørsmål om opplæring, teknisk utstyr m.m. henvises til nettside om digital eksamen.

Studenter må på forhånd installere programvare for digital eksamen. Det er mulig på forhånd å teste om egen laptop fungerer ved å gå inn på uio.inspera.no

Innspill:

Vil det være mulig å bruke digital penn? MN avventer at denne kommer og er god nok til at den kan brukes I matematiske fag.

Hvorfor har vi digital eksamen? Solveig la frem argumenter.

Hvordan er sikkerheten I forhold til juks? Andreas fortalte om hvordan sikkertheten blir ivaretatt.

2. Studiebarometeret v/ Yvonne Halle

Informasjon om hva Studiebarometeret er, og når og hvordan informasjon til studenter sendes ut. Det er viktig at studenter svarer da vi trenger et visst antall respondenter for å kunne brukes det. Hvordan kan vi best nå ut med budskapet til studentene?

3. Programrevisjonen, oppdatering v/ Solveig Kristensen

Utgår

4. Status bokskap i Vilhelm Bjerknes' hus v/ Marianne Jacobsen

Marianne har sammen med Unni og Realfagsbiblioteket sett på mulighetene for flere bokskap i VB og møtt Kinnarps som har levert de skapene som er der nå. Venter på pristilbud.

5. Mulighet for vanndispensere i Vilhelm Bjerknes' hus v/ MNSU

Marianne sjekker videre med Unni.

6. Miljøstasjoner i alle bygg som MN disponerer v/ MNSU

Marianne sjekker videre med Unni.

7. Ødelagte bokskap i Vilhelm Bjerknes' hus v/ MNSU

Anne Marthe og Marianne møtes i VB for å se på aktuelle skap. Marianne tar det videre.

8. Eventuelt

Klage på eksamen i MBV1010 og veldig lang svartid fordi instuttet ikke finner ny sensor. Hanne melder videre til Øystein og tar opp problemstillingen i Studieutvalget som en påminnelse til alle om å ha god oppfølging i klagesaker.

Publisert 30. okt. 2015 09:58 - Sist endra 23. mars 2018 12:51