Referat fra 17.11.2023

Kl 10:15 - 11:45, Fysikkbygningen fakultetsstyrerommet.

Tilstede:

Fra MNSU: Lisa Julianne Nystad, Nils Enric Canut Taugbøl, Elise Harila Christensen, Karl Elwyn Brown og Adam Monev Myrvang.

Fra fakultetet: Knut Mørken og Marianne Jacobsen (referent).

Sak 1: Ny cateringavtale, v/ MNSU

MNSU er positive til bakgrunnen for ny cateringavtale ved UiO, men det fungerer ikke så godt i praksis. Det er blitt dyrere å bestille mat og det har vært feil i bestillinger mtp allergi. Det er uklart blant studentforeninger og fagutvalg hva som gjelder, må de bruke ny avtale eller ikke?

Studentforeninger og fagutvalg som skal bestille mat gjennom UiO hvor faktura sendes til UiO, må forholde seg til den nye cateringavtalen. Dette gjøres ved å fylle ut Nettskjema som finnes via nettsiden for bestilling av mat til arrangmenter.
Bestiller skal få en bekreftelse på epost når bestilling er ok. I gjeldende avtale er det ingen leverandører av pizza fordi ingen pizzaleverandører kunne oppfylle kravene til UiO.

Studentforeninger og fagutvalg som ikke bestiller via UiO (og faktura ikke kommer til UiO) har ikke krav til leverandør og avtaler. Da står de fritt de å velge hvor de vil bestille mat fra.

MNSU sender Marianne eksempler på hvordan den nye cateringavtalen ikke har fungert. Marianne melder dette videre til fakultetsledelsen.

Sak 2: Felles allmøteuke for alle fagutvalg, v/ MNSU

MNSU ønsker at alle fagutvalgene har allmøte i samme uke, uke 5 i 2024. Dette vil gjøre at fagutvalgene får representanter til riktig tid og det vil være lettere å promotere. MNSU ønsker at fakultetet deltar i promoteringen ved å gi informasjon til studenter og også forteller hva fagutvalg er. MNSU ser på tekst til promotering. Er det mulig at MNSU får et eget Canvas-rom til å promotere allmøteuken? Marianne sjekker dette med Andreas.

Det er ønskelig at MNSU og fakultetet har et møte i uke 3 for å se på hvordan fakultetet kan bistå MNSU og fagutvalg. MNSU sender Marianne forslag til tidspunkt.

Sak 3:  Aktuelle saker v/ Knut Mørken

IgNite er godt i gang med aktivitet i auditorium 3 i Vilhelm Bjerknes' hus. Fakultetet vil legge til rette for en studentkultur hvor studenter kan bruke fag i praksis på tvers og drive innovasjon. IgNite bygger opp et aktivt læringsrom i form av et verksted med intensjon om at studenter skal møtes og utvikle ideer. IgNite tilbyr et opplegg fra ide til prototyp gjennom seks uker og her bidrar også bedrifter. De ulike prosjektene vil bli presentert i Vilhelm Bjerknes' hus. Det er et ønske om å få til matservering med god og rimelig mat. Fakultetet ønsker å få SiO med på dette. Det er aktuelt å vise frem IgNite for nye studenter i fadderuken og under Åpen dag.

Sak 4: Eventuelt

HMS-emner skal inn i ny teknisk løsning og det faglige innholdet skal oppdateres. Fakultetet ønsker å involvere MNSU i synspunkter på læringsmiljødelen.

Publisert 28. nov. 2023 14:56 - Sist endra 28. nov. 2023 15:01