Referat fra møtet 27.04.2015

1) Student IT

- Har MNSU ønsker/behov/forslag til endringer i Student IT- tjenesten? Arnstein Orten fra MN ikt. drift kommer for innspill.
MNSU ønsker å vite hva man kan få av hjelp til egen pc. Tilbudet som finnes på Student-IT på Realfagsbiblioteket og termstuen I Abel må bli tydeligere. Mange kjenner nok ikke til tilbudet. Det er derfor ønske om at info må ut bedre via f.eks programsider, infoskjermer, sosiale medier etc. Kanskje trengs det å gjøre et stunt akkurat nå, men det er viktig at informasjonen også er å finne på kontinuerlige steder. Marianne skal se på muligheter.

- Digital eksamen
Informasjon av Andreas Tandberg, MN-fakultetsadm.
Digital eksamen er blitt diskutert i MNSU. De mener det kan være en utfordring på matematikktunge emner. I stedet for å måtte lære et nytt program som brukes på digital eksamen, burde det være et program som allerede er i bruk i undervisningen. Viktig at det innføres gradvis og med godt samarbeid med it og vitenskapelige.

Det vil tilbys utlån av pc til studenter som trenger dette, beregnet til 20%.

28.mai arrangeres seminar om digital eksamen hvor MNSU og blir invitert.

2) Programrevisjonen v/ studiedekan Solveig Kristensen

Informasjon om at igangsetting av nye programmer er utsatt til høsten 2017. Status for arbeidet så langt.

3) Utlyste midler til utdanningskvalitet v/ studiedekan Solveig Kristensen

Informasjon.

4) Begrunnelse på karakterer

Øystein Bergkvam fra MN-fakultetet kom for å svare på spørsmål.

MNSU har fått en henvendelse fra en student som måtte vente lenge på å få begrunnelse på eksamenskarakter. MNSU har spørsmål om det er en frist for å gi dette. Denne studenten hadde ventet i halvannen måned.

Frist for tilbakemelding på henvendelser er regulert av Fovaltningsloven og er 3 uker. Dersom det av praktiske grunner ikke er mulig å gi begrunnelse innen 3 uker skal studenten få tilbakemelding på dette. Tilbakemeldingen skal da være gitt innen 3 uker etter at studenten har bedt om en begrunnelse.

Hanne følger opp med informasjon om dette i Studieutvalget.

5) Eventuelt

Ingen saker til eventuelt.

 

 

Neste møte: 27. mai 2015

Publisert 6. mai 2015 09:54 - Sist endra 6. mai 2015 09:54