Møte i Studieutvalget 8. april 2016

Til stede: Knut Martin Mørken (MN), Solveig Kristensen (MN), Hanne Sølna (MN), Tom Lindstrøm (MI), Eli Olaug Hole (FI), Hege Thorsen (FAI), Annik Myhre (Geo), Tom Andersen (IBV), (MN), Inger Christine Borge (MN), Frode Hansen (ITA), Karianne S. Lilleøren (Geo), Yvonne Halle (MN), Hege Thoresen (FAI),  Dag Langmyhr (IFI), Grete Stavik-Døvle (FI), Emilie Willoch Olstad (studentrepresentant), Morten Østigard (studentrepresentant), Andreas Tandberg (MN, referent).

Fravær: Hege S. Christiensen (FAI), Jaan Erik Roots (KI)

Saksliste

Sak

Tema

Sakspapirer

1 – Orienteringer

Notat til UiO om endring av studieprogrammene er sendt. Notatet ligger ute på InterAct-siden. Det ble fra utdanningslederne etterlyst en presisering av fristene i tidsplanen. Blant annet etterlyste utdanningslederne konkret informasjon om hvilke mottakere/e-postadresser som skal motta de de ulike bestillingene. Både kort- og langversjonen av tidsplanen er nå oppdatert med tanke på dette. Julie Øybø minnet om at utkast til nettekster for programmene skal være ferdigstilt ved institutt og lagt inn i kladdemappene til 15/4 (se tidsplan). Det er viktig med enhetlige, gode og lettfattelige nettpresentasjoner. Se Vortex-malene  "Programforside" og "Artikkel" om du ønsker informasjon om hva nettpresentasjonene skal inneholde. Vi trenger å utnevne en komité som lesesr og kvalitetssikrer tekstene til programpresentasjonene i ettertid. Lenke til oppdatert tidsplan ligger i margen til høyre.

Tidsplan

2 – Masterporteføljen

De ulike instituttene presenterte sine respektive masterprogram med studieretninger, navn, opptakskrav og hvorvidt programmet er engelsk/norsk/tospråklig. Utkast til tentativ masterportefølje så langt ligger i margen til høyre. Merk at oversikten bare er et utkast. Det er bare utdanningslederne som har rettigheter til å se oversikten foreløpig. Saken kommer opp igjen på neste STUT.

Nye studieprogrammer med navn og studieretninger
3 – 

Anmne Aaen-Stockdale og Ellen Kristine Grøholt orienterte om utlysning av midler til internasjonalt utdanningssamarbeid. Senter for internasjonalisering av utdanning (SIU) lyser ut midler til internasjonalt utdanningssamarbeid på nærmere 300 millioner kroner. Utlysningen skjer gjennom åtte ulike program hvorav noen er koordinert med Forskningsrådet. Se presentasjon i margen til høyre.

Midler til internasjonalt samarabeid

 

Publisert 22. apr. 2016 08:25 - Sist endra 15. mars 2019 12:17