Møte i Studieutvalget 13. mai 2016

Til stede: Solveig Kristensen (MN), Knut Martin Mørken (MN), Hanne Sølna (MN), Eli Olaug Hole (FI), Jaan Erik Roots (KI), Annik Myhre (Geo), Tom Andersen (IBV), (MN), Frode Hansen (ITA), Anne-Lise S. Hansen (MN), Dag Langmyhr (IFI), Emilie Willoch Olstad (studentrepresentant), Morten Østigard (studentrepresentant), Andreas Tandberg (MN, referent).

Fravær: Tom Lindstrøm (MI), Hege S. Christensen (FAI), Inger Christine Borge (MN)

Saksliste

Sak

Tema

Sakspapirer

1 – Overgangsordninger for emner

Anne-Lise S. Hansen informerte om overgangsordninger for emner i programrevisjonen. Innen 01.06.16 skal endringer i emnetilbudet for emner som i løpet av kommende studieår gis etter gammel ordning for siste gang, være kommunisert til studentene. Studentene blir informert om overgangsordninger på semestersidene. 

Se også de to dokumentene om overgangsordninger i høyre marg. Tekst satt i rødt i forslaget om overgangsordninger for masteropptak vil bli vurdert etter eventuelle innspill fra STUT innen utgangen av arbeidsdagen 20.05.16. I emnetabellen ligger samtlige bacheloremner (unntatt farmasi) med informasjon om  hvilke emner som skal avsluttes/videreføres i 2017, og hvilke nye emner de utgåtte emnene blir erstattet av. Utdanningslederne må sikre at disse opplysningene er kvalitetssikret. Det er også viktig at samarbeidende institutt blir enige om at informasjonen i tabellen stemmer.

Det er ingen innspill til følgende emnekodeendringer: koden INF endres til IN, FRM blir FARM og BIO- og IBV-kodene blir BIOS. Emnekodeendringene implementeres når nye emner opprettes. 

Forslag til overgangsordninger

Emnetabell

2 – Husøyseminar

Knut Mørken informerte om årets Husøy-seminar, som denne gangen blir holdt på Quality hotell i Tønsberg. Tema for seminaret er ledelse og utdanningsutvikling. Knut spurte utdanningslederne om hva de ønsker å fokusere på på seminaret. Vi tok en runde rundt bordet. Flere av utdanningslederne mener det blir viktig å fokusere på hvordan vi får alle ansatte både yngre og eldre, til å involvere seg i utdanningsreformen InterAct. 

Det jobbes med nettsider og programpresentasjoner for seminaret, og dette blir sendt ut til utdanningslederne når det er klart.

 

Eventuelt

Fakultetet har behandlet studiekvalitetsmidler-søknadene og instituttene får svar neste uke.

På neste STUT kommer Kirsten Vistnes fra Fakultet for helsefag, Høyskolen i Oslo og Akershus. Vistnes skal fortelle om utdanningsutvikling på sykepleierutdanningen – gode ideer til inspirasjon for oss. 

 

 

Publisert 18. mai 2016 13:42 - Sist endra 18. mai 2016 14:56