STUT-møte 2. desember 2020

Knut Mørken, Hanne Sølna, utdanningsledere, studentrepresentanter samt andre fra MNs studieseksjon var til stede fysisk eller gjennom videokonferanse-verktøyet ZOOM. Referat Andreas Tandberg

Sak

Tema

Sakspapirer

Sak 1. Orienteringer

 

Sak 2: Eksamensforum

Vi tok en runde rundt bordet der utdanningslederne orienterte om status for eksamen ved instituttene H20. De fleste melder at de stort sett har kontroll og er fornøyd. Flere institutt er imidlertid bekymret for juks på hjemmeeksamen. IFI har fått varsler om studenter som forsøker å kjøpe seg hjelp. IFI etterlyste muligheten for å la "kontrollsamtalen" justere endelig karakter. Vi tar opp saken på neste STUT. 

MI meldte om at en del studenter henvender seg til brukerstøtten etter eksamen og sier de har problemer med å levere PDF. Andreas Tandberg orienterte i den sammenheng om avgjørelse IT i utdanning har tatt sammen med MN studieinfo: Alle henvendelser fra studenter om for sen innlevering av eksamensfiler blir videresendt og saksbehandlet ved emnets vertsinstitutt. 

Utdanningskvalitetsprisen DIKU

Sak 3: Studiestart og undervisning vår 2021.

Vi tok en runde rundt bordet der utdanningslederne orienterte om planer for undervisningen V21.

KURT orienterte om REAL undervisning 7. og 8. januar 2021.

 

Sak 4: Eventuelt På de to neste STUT-møtene (de siste i 2020) tar vi en evalueringsrunde på hvordan året 2020 har vært. Hvert institutt får inntil 7 min hver. Målet er å erfaringsdele og se hvordan vi kan få til bedre administrative og faglige løsninger, og hvordan vi kan få til bedre kommunikasjon og samarbeid.  

 

Publisert 15. des. 2020 10:41 - Sist endra 15. des. 2020 10:41