STUT-møte 5. februar 2020

Til stede: Knut Mørken (studiedekan), Helge Balk (fysikk), Kristian Ranestad (matematikk), Gro Smistad (farmasi), Stein Kaartvedt (IBV),  (IFI), Sigurd Fladby (studentrepresentant), Julie Eldøy (studentrepresentant), Øivind Kure (ITS), Frode Hansen (astro), Steven Ray Wilson (kjemi), Ragnhild Kobro Runde, Cathrine Tellefsen (FI),Yvonne Halle (MN), Andreas Tandberg (MN, referent), Hanne Sølna (MN)

Fravær: Karianne Staalesen (geofag)

Sak

Tema

Sakspapirer

Orienteringer - 

studiedekan

  • Det kom spørsmål om saken "Karakteroversikt på store grunnemner" som var oppe i STUT 22/1.De resultatene vi ønsker å få inn gjelder bare for H19, og det gjelder for 1.- og 3.-semester-emner.
  • Knut Mørken var 3/2 i møte i utdanningskomiteen  der meritteringsordningen var oppe. Det er fem ansatte som kan bli meritterte undervisere ved UiO per år, men disse rammene kan bli økt. Saken skal opp på instituttledermøtet torsdag 4/2.
  • Det skal være et evalueringsmøte av arbeidspraksis-emnene den 10/2.
 
Sak 1: Utdanningslederrollen

Gro Smistad orienterte om utdanningslederrollen ved Farmasøytisk institutt.

 
Sak 2: Studiebarometeret 2019

Yvonne Halle presenterte Studiebarometeret for 2019. Se presentasjon i høyre marg 

Studiebarometeret 2019
Sak 3: Hva rører seg på KURT?

Cathrine Tellefsen og Åsmund Eikanes Husabø orienterte om status ved KURT, Kompetansesenter for undervisning i realfag og teknologi, særlig relatert til resultatene i Studiebarometeret. Det etterlyst et behov for å oversette KURT-sidene til engelsk. Cathrine og Åsmund tar saken videre. Se ellers presentasjon i høyre marg.

KURT
Sak 4: Instituttkvarteret Kristian Ranestad (MI) hadde et spørsmål om gamle semestermapper i Vortex. UiO har igangsatt et prosjekt der planen er å avpublisere gamle semestermapper fra 2003–2008 for å hindre at disse kommer opp ved Google-søk. Vi kom fram til at det beste var å innkalle studieweb-redaktør Hilde Omberg på et kommende STUT-møte for å orientere om saken  
Publisert 18. feb. 2020 16:23 - Sist endra 18. feb. 2020 16:29