STUT-møte 10. juni 2020

Knut Mørken, Hanne Sølna, utdanningsledere pluss andre fra MNs studieseksjon var tilstede gjennom videokonferanse-verktøyet ZOOM. Referat Andreas Tandberg

Sak

Tema

Sakspapirer

Sak 1. Orienteringer

  • Det er dekanmøte i dag der smittevernregime ved UiO fremover skal diskuteres. Mer informasjon om dette kommer.
  • MN jobber med de nye studieplassene fra KD. Vi må regne ut nøyaktig hvor mange studieplasser det er snakk om, de må fordeles på program etc. Saken kommer opp igjen på neste STUT. 
  • Ragnhild Kobro Runde (IFI) lurte på om hvorvidt vi kan kreve at studentene har egen laptop. Vi venter fortsatt på svar fra UiO om dette. Vi regner dette som relativt selvfølgelig, men trenger et formelt svar fra UiO på saken. Hanne Sølna purrer på UiO. Med mindre UiO har innvendinger, legger vi ut informasjon om MNs laptop-policy sammen med "kjøpstips" i løpet av neste uke.  
 
Sak 2.

Undervisning H20

Det er usikkerhet rundt hva som er de endelige retningslinjene for kapasitet i undervisningslokaler og Silurveien H20 (se sak 1). Vi avventer diskusjonen på dekanmøtet i dag og kommer med informasjon om dette i løpet av neste uke.

 
Sak 3. Runde rundt bordet

Vi tok en runde rundt bordet der utdanningslederne orienterte om status. De fleste instituttene er i rute med planlegging av sin digitale undervisning H20. MN IT i utdanning jobber sammen med UiO for å lage en samle-nettside for podcasting, slik at det blir tydeligere hvilke tekniske løsninger vi anbefaler der. Mer info om dette kommer.

Utdanningslederne etterlyste pedagogiske råd for digital undervisning som kan følge de tekniske retningslinjene. Tekniske veiledninger er bra, men hvordan gjør man den digitale undervisningen pedagogisk god?

KURT/LINK jobber fortløpende med disse tingene, og vi oppfordrer alle til å følge med på veiledninger og arrangementer på KURTs nettsider.

 
Publisert 18. juni 2020 21:06 - Sist endra 18. juni 2020 22:43