STUT-møte 29. april 2020

Knut Mørken, Hanne Sølna, utdanningsledere pluss andre fra MNs studieseksjon var tilstede gjennom videokonferanse-verktøyet ZOOM. Referat Andreas Tandberg

Sak

Tema

Sakspapirer

Sak 1. Orienteringer

  • KD har kommet med penger til flere studieplasser. Knut Mørken har gått gjennom søkertallene og sett hvilke studier som er aktuelle ved MN. MN foreslår blant annet en 10 % økning på IFI og en 10 % økning  på Honours-studiet, samt 80 nye rekrutteringsstillinger. Saken blir tatt opp på instituttledermøtet.
 
Sak 1. Søkertallene Anne Lise S. Hansen presenterte søkertallene for høsten 20. (se lenke i margen til høyre).   Søkertall H20 (zip-fil)
Sak 2. Studiestart, undervisning og eksamen H20. Knut presenterte planer for høsten når det gjelder studiestart, undervisning og eksamen. Et notat om rammer for studiestart ble sendt sendt ut i formiddag. Se presentasjon og studiestart-notat i margen.

Planer undervisning/eksamen H20

Studiestart H20

Sak 3. Alle hjelpemidler

Studieutvalget diskuterte formuleringen "Alle hjelpemidler"  på skriftlig hjemmeeksamen V20. KURT kommer med forslag til formulering som vi kan legge ut på nettsider og i eksamensoppgaver.

I "Forsidemalen" i veiledningen til digital skriftlig eksamen V20 ligger det en formulering om regler for sitering. Vi ble enige om å fjerne denne formuleringen fra malen.

 
Publisert 13. mai 2020 12:34 - Sist endra 13. mai 2020 12:34