STUT-møte 18. oktober 2023

Hanne Sølna, utdanningsledere, studentrepresentanter samt andre fra MNs studieseksjon var til stede fysisk eller gjennom videokonferanse-verktøyet ZOOM. referat: Andreas Tandberg

Sak

Tema

Sakspapirer

Sak 1:Orienteringer

  • Vi legger opp til et nytt årshjul for studiekvalitetsmidlene. Yvonne Halle sender ut e-post med ny tidsplan for studiekvalitetsmidlene etter møtet. Midlene blir lyst ut 25/10. Fakultetet kommer til å behandle søknadene i løpet av januar 2024. 
  • Det var seminar for administrative studieledere i Utdanningskomiteen den 6. oktober. Saksliste i lenke.
  • Naturfagkonferansen går av stabelen på naturfagssenteret i morgen. Statssekretær Oddmund Løkensgard Hoel (Sp) vil være til stede. 250 deltakere er påmeldt.
  • Onsdag neste uke kommer Høyres utdanningspolitikere på besøk til ITS sammen med ordføreren i Lillestrøm.
  • Etter planen skal vi ha et STUT-temamøte om KI neste onsdag. IFI har et instituttseminar om KI i forkant, og planen er at IFI innleder  på STUT-temamøtet, som på mange måter blir en oppfølging av IFI-seminaret. IFI går i tenkeboksen og ser om de rekker å forberede et opplegg til STUT-møtet onsdag 25/10. Joshi melder tilbake til Knut Mørken om hva IFI lander på i løpet av neste uke. 

 

Sak 2: Læringsutbyttebeskrivelser

Tone Gregers (KURT) Innledet. Dette er en oppfølging av Tøyen-seminaret, der vi planla en revisjon av læringsutbyttebeskrivelser (luber) i studieprogram og emnebeskrivelser. Tone tok en gjennomgang av hvordan lubene er bygget opp og skisserte mulige scenarier for hvordan vi praktisk kan jobbe med lubene fremover. Se detaljer i presentasjonen til høyre. Saken kommer opp igjen på STUT.

Læringsutbyttebeskrivelser
Sak 3: Studiobarometeret

 

Yvonne Halle orienterte om Studiebarometeret 2023. De som skal være med på årets undersøkelse, får henvendelse om dette tirsdag 24/10. Undersøkelsen stenger 19/11. Det kommer e-post til programlederne, Gunda-nettverket og MNSU om dette på tirsdag.

 
Publisert 19. okt. 2023 15:49 - Sist endra 19. okt. 2023 15:56