STUT-møte 24. januar 2024

Hanne Sølna, utdanningsledere, studentrepresentanter samt andre fra MNs studieseksjon var til stede fysisk eller gjennom videokonferanse-verktøyet ZOOM. referat: Andreas Tandberg

Sak

Tema

Sakspapirer

Orienteringer  

Sak 1: Universell utforming

Pål Edvardsen har jobbet med å flytte eHMS-kursene fra Engagelab-løsningen og over i Canvas. Pål viste frem hvilke verktøy man har for å sikre universell utforming av materialet som ligger i Canvas.

 

Sak 2: eHMS-kursene

Yvonne Halle orienterte om status for eHMS-kursene etter at dsse kursene ble flyttet til ny plattform. Det ser ut til å være få problemer med den nye teknsike løsningen, og den eneste tilbakemeldingen vi har fått er fra en student som ikke var oppmeldt til kursene.  

 
Sak 3: STUT-seminar

 

Vi planlegger nytt seminar med utdanningslederne og Gunda-nettverket på Tøyen hovedgård. Dato for seminaret kommer. Utdanningslederne blir oppfordret til å spille inn aktuelle teamer for seminaret til Hanne. Mulige temaer som ble nevnt: KI i undervisningen, Tone Gregers' intervjurunde (luber) og 0-studiepoengsemner.   

 
Sak 4: Instituttkvarteret

FAI spilte inn en sak om sammenslåing av  delkarakterer til en sluttkarakter. Om to deleksamener teller hhv 20 % og 80 %, hva er retningslinjene for hvordan vi skal slå disse sammen til en sluttkarakter? Saken kommer opp igjen på STUT.

MI nevnte at studentene er usikre på hvilke regler som gjelder for kildehenvisninger i oppgaver, og at de er redde for å bli mistenkt for fusk. Dette har særlig blitt et tema etter alle mediaoppslagene den siste tiden. Det jobbes mye med denne problematikken ved UiO for tiden, og vi kommer tilbake til denne saken på et senere tidspunkt.

 
Publisert 30. jan. 2024 08:47 - Sist endra 30. jan. 2024 08:49