



ELECTRA Kick-Off Meeting Oslo, 26.-27.03.2014 Preliminary Agenda, Vers 0.1

Day 1

Time	Event / Presentation	Moderated / presented by
12h00	Lunch (in or in cafeteria near meeting room)	PROTIA
13h00	Welcome Introduction into ELECTRA, its' background and its' project structure	Coordinator
14h00	Partners present their organization: the people involved, scientific background or business area, and expectancy from the project. Also include work done. 15 min each	Partners 2, 3, 4
14h45	Coffee break	
15h00	Partner presentations continue (15 min each)	Partners 5,6,7,1
16h00	Presentations by the WP leaders: WP1 (30 min)	SINTEF
16h30	WP2 (30 min)	CSIC
17h00	Tour to SINTEF/PROTIA facilities	SINTEF, PROTIA
19h00	Dinner (location to be announced)	PROTIA

Day 2

Time	Event / Presentation	Moderated / presented by
08h30	Coffee in meeting room	
09h00	Management / administrative procedures	UiO/EU-team
09h30	WP3 (15 min)	UiO
09h45	WP4 (15 min)	CRI
10h00	WP5 (15 min)	AH
10h15	WP6 Dissemination & Exploitation (30 min)	SINTEF
10h45	WP7; general adm. proc.; remaining issues (15 min)	UiO
11h00	Final discussion, Boards, Summary.	Coordinator UiO
12h00	General Assembly	UiO and SINTEF repr.
12h00	Lunch	PROTIA