Student-IT

Hva kan Student-IT bidra med?

Student-IT kan svare på alle spørsmål du har om IT-tjenestene ved UiO. Vi kan gi ut brukernavn og passord dersom du skulle ha glemt dette (husk gyldig legitimasjon), eller finne ut hvorfor kontoen din ikke virker.

Vi kan hjelpe deg å komme på trådløst nett på bærbar og mobil, og hjelper deg med å installere programvare. Vi svarer gjerne på spørsmål om digital eksamen.

Student-IT har i tillegg ansvaret for vedlikehold av de ulike PC-stuene som finnes ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet (MN). Det kan derfor til tider være ubemannet i skranken vår, men send en e-post så tar vi kontakt så snart vi kan.

Hjelp med laptop

Vi kan hjelpe til med installasjon av programvarer på private PCer.Vi hjelper deg med klargjøre privat PC for digital eksamen.

Skal du kjøpe ny datamaskin, har UiO kjøpsråd på nett.

Utlån av laptop

Fakultetet har bærbare datamaskiner med Ubuntu Linux tilgjengelig for utlån på Realfags-biblioteket i Vilhelm Bjerknes hus 2. etasje. Du kan bruke dette nettskjemaet til å signere avtalen for å  låne ut bærbare datamaskiner. Les mer om laptopdetaljer.

Linux applikasjonstjeneste

Gå til https://view.uio.no, og det er Linux box som heter Matnat-arbeidsstasjon. På maskinen finner du  Linuxprogramvare som Matlab, R, gcc og mange andre.

Windows applikasjonstjeneste

logg in her og klikk på "MatNatProgrammering"-knappen. Vi har programvare som Matlab, Minitab, Anaconda, R, Origin og mange andre.

Kontaktinformasjon

Skranke: 2. etg. Vilhelm Bjerknes' hus. Se kart

Åpningstider:

Mandag-fredag: 08:00-20.00

Lørdag-søndag: 10:00-18.00

E-post: student-it@mn.uio.no

Telefon: (+47) 228 54181

Ved hastesaker utenom våre åpningstider, kontakt IT-hjelp.

Andre tjenester

PC-stuer

Realfagsbiblioteket - 2. etg. i Vilhelm Bjerknes' hus.
Se kart.

Reglement for PC-stuer