Referat fra møtet 13.03.2018

Kl 10:45 - 12:15, Fysikkbygningen, fakultetsstyrerommet.

Sak 1: InterAct ved MN, status v/ prosjektleder Knut Mørken

kl. 10:45 -11:00

Hva er siste nytt fra prosjektet?

Se presentasjon.

Sak 2: Oppsummering og diskusjon av seminaret for studentmedvirkning, v/ alle

kl. 11:00 -11:30

5. mars 2018 ble det arrangert et seminar for studentmedvirkning. Vi tar en runde med oppsummering, diskusjon og snakker om hva som skal gjøres videre.

MNSU har internt tatt opp forslag med å ha egne programutvalg, men er usikre på om det er nok studenter å ta av og dermed om det vil fungere godt.

Noen ting er felles når det gjelder å få til gode kanaler inn i hvert studieprogram, annet må tilpasses lokalt bl.a. på grunn av størrelsen på program eller institutt.

For å se på hva som kan gjøres videre skal Didrick snakke med fagutvalgene og Hans Petter Taugbøl Kragset, og i tillegg skal Didrick og Knut Mørken ha et møte.

Sak 3: LINK - nytt senter ved UiO for læring og utdanning, v/ leder Bjørn Stensaker, UV-fakultetet

kl. 11:30 -12:00

LINK er opprettet for å koordinere arbeidet med å forbedre undervisning og læring ved UiO. Vi får en presentasjon av senteret og alle oppfordres til å komme med innspill og spørsmål.

LINK består av ca. 30 personer som skal samle sin virksomhet i Georg Sverdrups hus. Her vil det bli en arena for møter og seminarer, og i tillegg vil LINK "rykke ut" til fakulteter som trenger bistand. LINK ønsker å involvere undervisere, administrativt ansatte og studenter.

LINK skal blant annet jobbe med pedagogiske kvalifikasjoner ved ansettelse av undervisere, bruk av Canvas til å styrke emner, og video- og innholdsproduksjoner slik at  undervisningen får et helhetlig fysisk og digitalt læringsmiljø. LINK har også et samarbeid med Universitetsbiblioteket.

Sak 4: Eventuelt

kl. 12:00 -12:15

MNSU hadde innspill om ulike former for emneevaluering, og hva som fungerer bra. De har sendt en egen sak om emneevaluering til Hanne Sølna i studieseksjonen, MN.

Publisert 23. mars 2018 12:54 - Sist endra 23. mars 2018 12:54