STUT-møte 10. mai 2023

Hanne Sølna, utdanningsledere, studentrepresentanter samt andre fra MNs studieseksjon var til stede fysisk eller gjennom videokonferanse-verktøyet ZOOM. referat: Andreas Tandberg

Sak

Tema

Sakspapirer

Sak 1: Obligatoriske arbeidskrav i undervisningen (TP-frist for registrering 23/5)

Tone Gregers (KURT) orienterte om arbeidet med obligatoriske arbeidskrav i undervisningen, som en arbeidsgruppe ved MN arbeidet med i fjor og i år. Se presentasjon i margen. Tone minnet om at obligatoriske innleveringer skal registreres i TP innen fristen (semestermapper publiseres  omkring 23/5) av studieadm. Tone tipset også om at faglærer kan plotte læringsutbyttet som det undervises i på en gjeldende forelesning, under "Ressurser" i Vortex-timeplanen. 

Det kom spørsmål om hvorvidt faglærer kan skrive inn detaljer om innlevering av obligatoriske arbeidskrav i den samme boksen som de skriver inn læringsutbyttet ("Ressurser"). Dette er mulig, men ideelt ska studieadm registrere dette i TP (som har rapporteringsmuligheter mm.)

Tone presiserte at det generelt er viktig at ev. arbeidskrav i et emne er der for en grunn, altså at arbeidskravet støtter opp om læringsutbyttebeskrivelsene. 

Obligatoriske arbeidskrav i undervisningen

Sak 2: Rekrutteringsarbeid KI

KI hadde gode søkertall til sine program, og Steven Ray Haakon Wilson (KI) informerte om rekrutteringsarbeidet KI har gjort i forkant. Se presentasjon i marg

Rekrutteringsarbeid KI

Publisert 24. aug. 2023 15:26 - Sist endra 24. aug. 2023 15:26